TRABZON / AKÇAABAT - SÖĞÜTLÜ İLKOKULU

DERSİMİZ TÜRKÇE Etwinning Projemiz

Öğrencilerimizin Türkçeyi seven doğru ve etkili kullanabilen, Okuma ve yazma sevgisi ve alışkanlığını kazanmış, hayal güçleri, özgüvenleri ve konuşma becerileri gelişen, öğrendikleri ve düşündüklerini web2 araçları ile aktarabilen okula daha istekli ve mutlu gelen bireyler olmasını amaçlayan 10 Türk ortak ile yürüttüğümüz DERSİMİZ TÜRKÇE etwinning projemiz nisan ayı sonunda tüm etkinlikler tamamlanarak bitirilmiştir.

May

E-Twinning projemiz kapsamında ortak okullarımızla ürettiğimiz kağıtlara proje adımızı yazdık ve proje adımızın baş harflerinden slogan çalışması yaptık.

May

eTwinning kapsamında 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Sema YILDIRIM koordinatörlüğünde Türk ve yabancı ortak okullarla yürütülen "All Together " projesi kapanış webinarı gerçekleştirildi.

May

Kuruculuğunu İbrahim Yiğit ve Özgür Ten hocalarımızın yaptığı "Kişisel Bakıyorum " e twinning projemiz Mart ayında uygulanmaya başlamıştır.

May

I'm Learning with Steam" eTwinning projemizi tamamladik. Projemiz kapsamında ortaklarımızla birlikte proje final ürünü olarak storyjumper Web 2.0 aracı ile hikaye kitabı oluşturduk.

May

eTwinning projemiz kapsamında hava kirliliği deneyi yaptık ve havanın da kirlenebildiğini gözlemledik.